Kundvagn

Sommargåvan

Sommargåvan

Artikelnummer
61031
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
Produkttips
Tipsa en vän om denna produkt
270 kr/st
St

Beskrivning

Beskrivning

1. St Marcellin i keramikrus 80 gram
St Marcellin är som bäst när den har fått mogna i ett par veckor. Om den äts ung är osten smulig och syrlig. När St Marcellin tillåts att mogna blir innanmätet krämigt, nästan rinnigt och utvecklar en fruktig, nötig och sträv smak som är riktigt frestande.

St Marcellin är mycket god som aptitretare med oliver och salami, i en sallad eller på en ostbricka med sommarfrukter eller varför inte på grillen och sedan doppa kex/bröd i den smältna osten?

2. Fuet spansk lufttorkad 170 gram
Fuet är en katalansk lufttorkad korv gjord på griskött.


3.EVOO Spansk Olivolja spray 200 ml
IO Spray är gjord av extra jungfruolivolja i spray utan gas som gör att du kan dosera den exakta dosen på ett enkelt sätt, både på salladen och i stekpannan. Eftersom behållaren är vakuumfylld så håller den de fruktiga aromen under hela tiden trots att den är öppnad.

4.Balsam Glaze 250 ml
En ovanlig lösning född ur föreningen mellan utsökt Balsamvinäger från Modena IGP, och en utmärkt vinäger av den bästa druvmusten (som utvinns ur färskpressade vindruvor), allt under ledning av ett litet passionerat lantbruk. Den är trögflytande, nästan krämig tack vare den höga andelen balsamvinäger, med mörk färg och aromatisk angenäm doft och sötsyrlig smak. Idealisk till att garnera och dekorera rätter.

5.Mini Toast rund 100 g
Små naturella minitoast.
Om någon produkt skulle vara slut förbehåller vi oss rätten att byta ut mot likvärdig vara.

Produktinformation