Kundvagn

Presentlåda Mellan

Presentlåda Mellan

Artikelnummer
61006
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
Produkttips
Tipsa en vän om denna produkt
389 kr/st
St

Beskrivning

1. Brillat Savarin Affiné 200 gram
En triple creamed cheese där man tillsätter grädde till den ystade ostmassan. När ostmassan är färsk doppar man den för hand i vitmögel för att försäkra sig om optimal syrekontakt. Det är också detta som gör att osten blir så mjuk och får en underbar fräsch smak.

Dryckestipset till Brillat Savarin är torr champagne eller varför inte prova ett öl i Belgisk stil, veteöl med frisk humle.

2. PTome Basque "Fransk bondost" 200 gram
En typisk bondost från sydvästra Frankrike som lagras ca 2,5 månad med naturkant runt osten. Osten är halvmjuk och gräddig med toner av hasselnöt.

3. Roquefort 100 gram
Roquefort 100 gram är en blåmögelost tillverkad på fårmjölk. Den har mycket smak men är fortfarande mjuk med krämig konsistens.


4. Lisas Päron/ Fikonmarmelad 230 gram
Den här svensktillverkade marmeladen från Hälsingland är en fantastisk kombination av päron och fikon. Den passar utmärkt till ostbrickan

5. Ostdaler naturell 100 gram (ersätter Dinkelsnacksr som syns på bilden)
Unika tunna kex bakade med ädelost! Passar bra till smörgåsbord, ostbricka, kräftskiva, utflykter, vinprovningar eller bara ha hemma i skafferiet när du är sugen på något gott.

Ostdaler är tillverkade av förstklassiga och kontrollerade råvaror. Detta tillsammans med en traditionell kunnighet borgar för den goda smaken och höga kvaliteten.
Sockerfritt! Utan konserveringsmedel
6. Saltufo Gold 90 g
Goda bollar av extraspecial salami, som tillverkas av griskött och utvalda sommartryfflar. Härdade genom en speciell naturlig process och inneslutna i en påkostad äkta, extra mycket lantlig, riven Parmigiano-Reggiano. Inklädda i dekorativt guldfolie.


Om någon produkt skulle vara slut förbehåller vi oss rätten att byta ut mot likvärdig vara.

Produktinformation