Kundvagn

Presentlåda Stor

Presentlåda Stor

Artikelnummer
61005
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
Produkttips
Tipsa en vän om denna produkt
450 kr/st
St

Beskrivning

1. Mini delice d´argental 100 gram
En härlig vitmögelost som man tillsätter creme fraiche för att mjölken skall koagulera. Smaken blir mer intensiv ju mer den lagras. Syrlig och aromatisk.

2. Tome basque 200 gram
En typisk bondost från sydvästra Frankrike som lagras ca 2,5 månad med naturkant runt osten. Osten är halvmjuk och gräddig med toner av hasselnöt.

3. Roquefort 100 gram
Roquefort 100 gram är en blåmögelost tillverkad på fårmjölk. Den har mycket smak men är fortfarande mjuk med krämig konsistens.

4. Primadonna maturo röd 220 gram
Den röda Primadonna är extralagrad. Den är en unik ost gjord på skummjölk med smak som inte liknar någon annan. I lugn och ro med stor omsorg och på ett modernt sätt lagras osten till den här fantastiska smaken.
Primadonna Maturo (Röd) extralagrad används som pålägg och snacks, till dessert och matlagning. Den passar till mat från medelhavsområdet. Primadonnas unika smak ändras hela tiden i munnen och påminner om hasselnöt, frukt, kola och med exempel från ostvärlden: lite smak av grevé, parmesan och getmesost.
Servera Primadonna tillsammans med Lisas Jordgubb/Balsamico marmelad, melon, päron och sharonfrukter. Primadonna kommer från Bodegraven i Holland.
Dryckestips: Vin: Ripasso, Zinfandel, Riesling Öl: Kraftig imperial stout

5. Chocolate ”Sweet Sea” 55% 80 gram
Chocolate and Love producerar 100 % ekologisk och rättvisemärkt kvalitéchoklad.
Sweet sea 55 % är en chokladkaka med smak av kola och havssalt.
Mycket intressant kombination med sött och salt.
Den är fantastiskt god och är helt klart beroendeframkallande!

6. Jordgubbar semitorkade AZO fria 200 gram
Semitorkade jordgubbar, gott till ostbrickan eller bara äta som dom är!

7. Fikonmarmelad med honung 120 gram
Fikonmarmeladen har en perfekt sötma och passar utmärkt till ostbrickan.

8. Mörsjö tunnbrödchips 200 gram
Det mjuka tunnbrödet friteras i kallpressad rapsolja och smaksätts med gourmetsalt. Rapsoljan är fri från transfetter och rik på omega 3, vilket gör chipset nyttigare än de flesta andra som finns på marknaden. Resultatet blir spröda, knäckiga tunnbrödschips som passar till buffén och ostbrickan eller som drinktilltugg.

9. Saltufo Tryffelsalami m. parmesanost ca 80 g
Med en alldeles utpräglad smak av färsk italiensk sommartryffel - får Saltufo alla gourmeters hjärtan att slå fortare. Saltufon formas till en salamiboll för hand. Den utsökta tryffeln "tuber aestivum" , handplockas i norra Italien och är omtyckt av många stjärnkockar på grund av sin särskilda och intensiva aromatiska smak och doft. Saltufon blir fulländan när den handrullats i handriven 24 månaders lagrad Parmigiano Reggiano, gjord på opastöriserad komjölk.

Om någon produkt skulle vara slut förbehåller vi oss rätten att byta ut mot likvärdig vara.

Produktinformation