Smakfulla Ost & deligåvan
- Artikelnummer
- 61018
- Frågor?
- Vid frågor, kontakta oss.
- Produkttips
- Tipsa en vän om denna produkt
Beskrivning
1. Bleu d'Auvergne
Bleu d'Auvergne får dess rika smak från vildmarken. 40 kilometer väster om Clermont-Ferrand fick Blue of Auvergne sitt rykte från början, vilket under årtiondena har hållit sig med all rätt. Denna ost som manuellt saltas och långsamt lagras fortsätter tillverkas än idag av personal som är stolta över deras koppling till denna ost. Minst 28 dagars lagring.
2. Camembert Royal Faucon
Mjuk dessertost med en blommig svål gjord på pastöriserad komjölk. Fyllig, krämig men ändå inte rinnig ostmassa. Tillfredsställande arom. Fin textur och innanmäte genom hela osten, paketeras i en fin träask. Passar perfekt till både barn och vuxna.
3. Mini Winzerkaese
Mjuk dessertost gjord på pastöriserad mjölk i Vosges-regionen. Krämig konsistens med en ört-parfymerad smak.
4. Cheddar Wyke farms vintage
Special Vintage Reserve är fortfarande kärleksfullt tillverkad enligt Grandmother Ivy Clothiers original-recept. Dess krämiga smidighet och lätta krisp gör denna ost till ett utomordentligt exempel av traditionell ost-framställning. Lagrad från 15 till 18 månader.
Fetthalt i torrsubstansen 50%
5. Primadonna Maturo extralagrad
Den röda Primadonnan är extralagrad. Det är en unik ost gjord på skummjölk med smak som inte liknar någon annan. I lugn och ro med stor omsorg och på ett modernt sätt lagras osten till den här fantastiska smaken.
Primadonna Maturo (Röd) extralagrad används både som pålägg och snacks, till dessert och matlagning. Den passar till mat från medelhavsområdet. Primadonnans unika smak ändras hela tiden i munnen och påminner om hasselnöt, frukt, kola och med exempel från ostvärlden: lite smak av grevé, parmesan och getmesost.
Servera Primadonna tillsammans med Lisas Jordgubb/Balsamico-marmelad, melon, päron och sharonfrukter. Primadonna kommer från Bodegraven i Holland.
Dryckestips: Vin: Ripasso, Zinfandel, Riesling Öl: Kraftig imperial stout
Fetthalt i torrsubstansen 45 %
6. Fuet spansk lufttorkad
Fuet är en spansk (katalansk) lufttorkad salamikorv gjord på griskött som passar bra till ost, oliver och kex.
7. Lisas marmelad
Svensktillverkade marmelad från Hälsingland som passar utmärkt på ostbrickan.
8. Börslycke Hallon & Passionsmarmelad
Fruktig och somrig smak som gör vardagen till en fest.
9. Buchettes Coque fleur
Mjuk dessertost gjord på pastöriserad getmjölk och tillverkad i Indre som är ett franskt departement i regionen Centre-Val de Loire. Osten är täckt med vilda blomblad som ger en härlig blommig karaktär.
Fetthalt i torrsubstansen 45%
10. Oliver Arbequina
Små gröna arbequina-oliver med kärna.
11. Choklad ljus ekologisk Jordgubb/Blåbär/Hallon
Ekologisk mjölkchoklad med Jordgubbar, Hallon & Blåbär. Handgjord i Hallsberg, 40 % kakao. Kan innehålla spår av nötter.
12. Mörsjö Tunnbrödschips
Mörsjö deli för norrländsk mattradition vidare på nytt vis. Det mjuka tunnbrödet friteras i kallpressad rapsolja och smaksätts med gourmetsalt. Rapsoljan är fri från transfetter och rik på omega 3, vilket gör chipset nyttigare än de flesta andra som finns på marknaden. Resultatet blir spröda, knäckiga tunnbrödschips som passar till buffén och ostbrickan eller som drinktilltugg.
13. Linköpingsknäcke
Knäckebrödet är skapat med utgångspunkt i god hälsa och smak. I knäckebrödet används nyttigt fullkornsdinkelmjöl, rikligt med fröer, surdeg och har inget fett eller tillsatt socker.
Om någon produkt skulle vara slut förbehåller vi oss rätten att byta ut mot likvärdig vara.