Kundvagn

Ostbricka för 4 personer (pastöriserad)

Ostbricka för 4 personer (pastöriserad)

Artikelnummer
61007
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
Produkttips
Tipsa en vän om denna produkt
385 kr/st
St

Beskrivning

1. Petit Gres Champenois 150 gram

Petit Grès Champenois tillverkas i ett litet mejeri i Champagne i Frankrike. I ostmassan tillsätts crème fraiche och osten får en härlig syrlighet och blir mycket krämig.


2. Vacherousse Argental 200 gram

Denna låg laktosfria Vacherousse d'Argental är en fin, len och krämig ost gjord på komjölk. Ostens yta tvättas först med saltvatten, och under de 3 veckorna som den får mogna, utvecklar den det vita möglet ovanpå. Innanmätet är mycket krämigt och utvecklar fina aromer. Framtagen av vår leverantörs egna ostmästare.


3. Primadonna Maturo Röd
Den röda Primadonna är extralagrad. Den är en unik ost gjord på skummjölk med smak som inte liknar någon annan. I lugn och ro med stor omsorg och på ett modernt sätt lagras osten till den här fantastiska smaken.

4. Fourme d´Ambert tradition
Fourme d'Ambert kom till i bergszonen Puyde-Dôme och kullarna av Livradois-Forez. Dess historia går ända tillbaka till Gaul-druiderna. Lagras i 1 månad i svala, fuktiga källare och osten är prickad överallt för att lufta insidan och tillåter det blåa möglet att utvecklas. Fourme d'Ambert tillhör katagorin milda blåmögelostar. Fetthalt i torrsubstansen 50%

5. Holländsk Getost Landana Vit 200 gram
Landana är hård getost som är gjord på vegetabiliskt löpe och har en mildare karaktär. Den har ett vitt innanmäte som är relativt slätt. Man brukar vaxa den milda getosten vit. Smaken är något nötig med lite syrlig karaktär. Många som inte tål ost gjord på komjölk, använder den här på sina frukostsmörgåsar.(OBS! Skifferbrickan ingår ej, går att köpa separat.)

Om någon produkt skulle vara slut förbehåller vi oss rätten att byta ut mot likvärdig vara.

Produktinformation