Kundvagn

Italienska lådan

Italienska lådan

Artikelnummer
61023
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
Produkttips
Tipsa en vän om denna produkt
425 kr/st
St

Beskrivning

1. Parmesan Reggiano 24 mån. 500 gram
I Italien säljs denna underbara ost i stora, robusta, gryniga bitar som är utmejslade från den glänsande, oljiga kanten där också namnet på osten står. 
Doften är söt och fruktig, färgen gul och smaken utsökt fruktig (som färsk ananas), lite pepprig, någon sälta, men även söt och nötig. 
Enkelt beskrivet är smaken kraftig och fyllig men drar inte i väg för mycket åt något håll. Det är detta som gör parmesan reggiano så fantastisk. 
Äkta parmesan kan hålla sig månader i kylen. Servera parmesan med färska fikon, melon eller annan frukt. Ett annat serveringsförslag är tillsammans med carpaccio eller prosciutto som man har ringlat lite olivolja över.

2. Italiensk olivolja citron 100 ml
Denna fina citronolja är gjord på enbart oliver och äkta citroner utan några tillsatser och kommer från Sicilien. Den tillverkas enligt traditionella metoder på oliver som pressas inom 48 timmar efter skörden. Smaken blir då extra fyllig och naturligt god.
Perfekt till fisk och/eller skaldjursrätter eller varför inte ringla över salladen!

3. Sfornatini "Grissini" Sesam, Linfrö & Vallmo 120 g
Goda tilltuggspinnar som även kallas grissini! Dessa är lite tjockare med smak av sesam, linfrö och vallmo.4. Pesto 180 gram
Härlig, italiensk pesto som består av basilika, olivolja, pinjenötter, Grana Padano, vitlök, nötter och pecorinoost.


Varorna i lådan kan innehålla spår av nötter


Om någon produkt skulle vara slut förbehåller vi oss rätten att byta ut mot likvärdig vara.

Produktinformation