Kundvagn

Spanska lådan

Spanska lådan

Artikelnummer
61028
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
Produkttips
Tipsa en vän om denna produkt
335 kr/st
St

Beskrivning

1. Manchego DOP Akkem 12 månader 200 gram
Spaniens populäraste ost finns som ung och mild fresco (lagrad i två månader), som medellagrad och lite pikant curado (lagrad ett år) och som extralagrad añejo eller viejo (lagrad ca två år). Det traditionella sicksackformade mönstret på osten kommer från början från originalformarna som var knutna med ett speciellt gräs som heter esparto. Idag är formarna av plast som lämnar producentens mönster på osten. Ostens kant är beige, grå eller svart och tvättas i olivolja vid slutet av lagringen.
Innanmätet är beroende på ålder i olika nyanser, allt från de milda ostarna som är helt vita till de mycket lagrade som är gulaktiga i färgen. Den karakteristiska smaken är fyllig och smörig, men när den är lagrad något pepprig med den typiska sältan för fårmjölksostar.

2. Spansk fårost med svart vitlök 150 gram
Det här är en underbar fårost med ett krämigt inre av svart vitlök.  Den svarta vitlöken bildas genom fermentering av en helt vanlig vitlök. Processen förändrar smaken som blir mer fyllig och söt medan de skarpa smakerna från vitlöken försvinner.  Den smakrika fårosten gifter sig perfekt med smaken av umami från den svarta vitlöken!

3. Fuet spank lufttorkad 165 gram
Fuet är en katalansk lufttorkad korv gjord på griskött.

4. EVOO spansk olivoljespray 200 ml
IO Spray är gjord av extra jungfruolivolja i spray utan gas som gör att du kan dosera den exakta dosen på ett enkelt sätt, både på salladen och i stekpannan. Eftersom behållaren är vakuumfylld så håller den de fruktiga aromen under hela tiden trots att den är öppnad.

5. Oliver Arbequina 295gram
Små spanska gröna arbequinasoliver med kärna i vacker galsburk med fint lock

6. 3 sorters praliner 75 gram
Härliga spanska praliner med 3 olika smaker. De är förpackade i fin presentask och varje pralin är packade i färglatt staniolpaper.

OBS! Snatts soim syns på bilden har utgått

Varorna i lådan kan innehålla spår av nötter

Om någon produkt skulle vara slut förbehåller vi oss rätten att byta ut mot likvärdig vara.

Produktinformation