Kundvagn

"Det lilla extra"

"Det lilla extra"

Artikelnummer
61031
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
Produkttips
Tipsa en vän om denna produkt
399 kr/st
St

Beskrivning

1. St Marcellin i keramikrus

St Marcellin är som bäst när den har fått mogna i ett par veckor. Om den äts ung är osten smulig och syrlig. När St Marcellin tillåts att mogna blir innanmätet krämigt, nästan rinnigt och utvecklar en fruktig, nötig och sträv smak som är riktigt frestande.
St Marcellin är mycket god som aptitretare med oliver och salami, i en sallad eller på en ostbricka med sommarfrukter eller varför inte på grillen och sedan doppa kex/bröd i den smältna osten?

2. Olivolja Extra Virgin Basilika

En härlig spansk ekologisk olivolja med basilika!
En ekologisk extra virgin olivolja smaksatt med ekologisk basilika, som läggs i oljan och får dra i några veckor. Den är helt fri från kemikalier och tillsatta aromer.

3. Fuet lufttorkad korv

Spansk korv som passar perfekt på delikatessbrickan.  

4. Oliver Arbequina

Gröna oliver med kärna

5. Ostdaler vitlök

Dessa tunna o frasiga kex med smak av vitlök är tillverkade av förstklassiga och kontrollerade råvaror. Detta tillsammans med en traditionell kunnighet borgar för den goda smaken och höga kvaliteten. Passar bra till ostbrickan, utflykten, vinprovningar eller bara ha hemma i skafferiet när du är sugen på något gott eller varför inte som ett nyttigare alternativ till  snacks / chips! Utmärkt att dippa! Sockerfritt. Utan konserveringsmedel. Mindre salt. Förvaras torrt, ej över rumstemperatur.

Varorna i lådan kan innehålla spår av nötter

Om någon produkt skulle vara slut förbehåller vi oss rätten att byta ut mot likvärdig vara.

Produktinformation