Kundvagn

Persika & Aprikos med honung 110 g

Persika & Aprikos med honung 110 g

Artikelnummer
109434
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
Produkttips
Tipsa en vän om denna produkt
45 kr/st
St

Beskrivning

Korsika Gastronomia har sitt huvudkontor på ön Korsika. Ile de Beauté (skönhetens ö), som ön kallas av fransmännen. Där finns fortfarande orörd natur och nästan ingen industri. Tack vare en exklusiv luft finns det en unik rikedom i fauna och flora. En del av det återfinns i produkterna från Korsika Gastronomia. Det speciella med dessa Korsikanska marmelader är nämligen att använda uteslutande korsikanska ingredienser och arbeta enligt traditionella recept. Korsika Gastrononmia är en familjeföretag med cirka 25 anställda som grundades 1991 av Charles Antona. Fa. Korsika Gastronomia är ett av få företag som är certifierat enligt den höga standarden enligt ISO 22000 (livsmedelssäkerhet och kvalitetshantering).

Ett riktigt nöje för dina smaklökar när föreningen av två sommarfrukter tillsammans med den välsmakande korsikansa AOP-honungen. Denna marmelad kan avnjutas vid många tillfällen, oavsett om det är till frukost, till pannkakorna, på en ostbricka eller till en gourmet- eller raffinerad efterrätt.

Innehållsförteckning

Ingredienser: Råsocker, persikor 25%, aprikoser 25%, marmelad, glykossirap, honung från Korsika 1,4%, gelatineringsmedel: fruktpektin, citron juice.innehåller 50 g frukt på 100 g marmelad. 62 g socker på 100 g. Tillverkad i fabrik som även använder mjölk, ägg och nötter.

Näringsinnehåll

Basmängd
Per 100 g
Energi (kJ)
1084
Energi (kcal)
255
Fett
0,2 g
Mättat fett
0 g
Kolhydrat
62 g
Sockerarter
61 g
Protein
0,6 g
Salt
0,02 g

Produktinformation

Ursprung
Frankrike Frankrike