Kundvagn

Afterworklådan 8-10 pers

Afterworklådan 8-10 pers

Artikelnummer
61022
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
Produkttips
Tipsa en vän om denna produkt
599 kr/st
St

Beskrivning

1. Brillat Savarin 200 gram
En triple creamed cheese där man tillsätter grädde till den ystade ostmassan. När ostmassan är färsk doppar man den för hand i vitmögel för att försäkra sig om optimal syrekontakt. Det är också detta som gör att osten blir så mjuk och får en underbar fräsch smak.
Dryckestipset till Brillat Savarin är torr champagne eller varför inte prova ett öl i Belgisk stil, veteöl med frisk humle.

2. Roquefort 100 gram
Roquefort 100 gram är en blåmögelost tillverkad på fårmjölk. Den har mycket smak men är fortfarande mjuk med krämig konsistens.

3. Primadonna Maturo Röd 220 gram
Den röda Primadonna är extralagrad. Den är en unik ost gjord på skummjölk med smak som inte liknar någon annan. I lugn och ro med stor omsorg och på ett modernt sätt lagras osten till den här fantastiska smaken.
Primadonna Maturo (Röd) extralagrad används som pålägg och snacks, till dessert och matlagning. Den passar till mat från medelhavsområdet. Primadonnas unika smak ändras hela tiden i munnen och påminner om hasselnöt, frukt, kola och med exempel från ostvärlden: lite smak av grevé, parmesan och getmesost. 
Servera Primadonna tillsammans med Lisas Jordgubb/Balsamico marmelad, melon, päron och sharonfrukter. Primadonna kommer från Bodegraven i Holland.
Dryckestips: Vin: Ripasso, Zinfandel, Riesling Öl: Kraftig imperial stout

4. Langres 180 gram
Langres passar dem som inte tycker om stark eller skarp ost men uppskattar en sofistikerad smak som dröjer kvar länge i munnen.

Langres tillverkas enligt gammal sed på helfet komjölk från fälten i Bassigny och från platån Langres på gränsen mellan Champagne och Bourgogne i Frankrike. Osten vänds så få gånger som möjligt och därför gör vasslans vikt och rörelse genom ostmassan så att ostens mitt sjunker ihop och bildar en krater. ”Fontaine” kallas kratern, som man kan hälla eau-de-vie, marc (fransk variant av grappa), chablis, brandy eller champagne i. Vätskan sjunker gradvis in i osten och tillför en ny upplevelse av den redan smakfulla langres.

Den aprikosfärgade, ljust orangefärgade kanten är resultatet av regelbunden tvättning och ger osten en ojämn yta samt härlig doft och karaktär. När den är färsk är texturen fast och kornig. Langres lagras i mycket fuktiga källare under två till tre veckor och mognar utifrån och in. Under mognadstiden ramlar kanten ihop och den blir mjuk och krämig. Smaken intensifieras.5.Camembert Royal Faucon 250 g
Mjuk dessertost med en blommig svål gjord på pastöriserad komjölk. Fyllig, krämig men ändå inte rinnig ostmassa. Tillfredsställande arom. Fin textur och innanmäte genom hela osten, paketeras i en fin träask. Passar perfekt till både barn och vuxna.


6. Lisas päron/fikonmarmelad 230 gram
Den här svensktillverkade marmeladen från Hälsingland är en fantastisk kombination av päron och fikon. Den passar utmärkt till ostbrickan.

7. Lisas jordgubb/balsamico 230 gram
Den här svensktillverkade marmeladen från Hälsingland är en fantastisk kombination av jordgubbar och balsamvinäger. Den passar utmärkt till ostbrickan.

8. Cream crackers naturell 200 gram
Italienska kex som är tunna, spröda och helt naturella.

9. Ostdaler 100 gram (ersätter
Bakade med dansk ädelost . Gott till ostbricka eller som ett nyttigare alternativ till  snacks / chips! Utmärkt att dippa!
Ostdaler är tillverkade av förstklassiga och kontrollerade råvaror. Detta tillsammans med en traditionell kunnighet borgar för den goda smaken och höga kvaliteten.
Sockerfritt! Utan konserveringsmedel! Mindre salt!

10. Fuet spansk med svartpeppar lufttorkad 160 gram
Fuet är en katalansk lufttorkad korv gjord på griskött.

11. Marconamandlar med Tryffel salt 150 g
Fantastiska Marcona mandlar med tryffel smak

12. Saltufo gold tryffelsalami
Med en alldeles utpräglad smak av färsk italiensk sommartryffel - får Saltufo alla gourmeters hjärtan att slå fortare. Saltufon formas till en salamiboll för hand. Den utsökta tryffeln "tuber aestivum" , handplockas i norra Italien och är omtyckt av många stjärnkockar på grund av sin särskilda och intensiva aromatiska smak och doft. Saltufon blir fulländan när den handrullats i dubbla lager handriven 24 månaders lagrad Parmigiano Reggiano, gjord på opastöriserad komjölk.

13. Oliver Arbequina 295 gram
Små gröna arbequinasoliver med kärna.


Varorna i lådan kan innehålla spår av nötter

Om någon produkt skulle vara slut förbehåller vi oss rätten att byta ut mot likvärdig vara.

Produktinformation