Kundvagn

Svarta körsbär/timjan marmelad Korsika 110 g

Svarta körsbär/timjan marmelad Korsika 110 g

Artikelnummer
109436
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
Produkttips
Tipsa en vän om denna produkt
45 kr/st
St

Beskrivning

Korsika Gastronomia har sitt huvudkontor på ön Korsika. Ile de Beauté (skönhetens ö), som ön kallas av fransmännen. Där finns fortfarande orörd natur och nästan ingen industri. Tack vare den exklusiva luften finns det en unik rikedom i fauna och flora. En del av det återfinns i produkterna från Korsika Gastronomia. Det speciella med dessa Korsikanska marmelader är nämligen att använda uteslutande korsikanska ingredienser och arbeta enligt traditionella recept. Korsika Gastronomia är en familjeföretag med cirka 25 anställda som grundades 1991 av Charles Antona. Fa. Korsika Gastronomia är ett av få företag som är certifierat enligt den höga standarden enligt ISO 22000 (livsmedelssäkerhet och kvalitetshantering).

Dessa vackra frukter kan nu avnjutas med ditt morgonkaffe och kvällste. Inkluderingen av timjan, en i Korsikas rikliga repertoar av örter, ger en tillfredsställande arom till både salta och söta tillbehör.
Passar bra med get- och fårostar.

Innehållsförteckning

Ingredienser: Svarta körsbär, råsocker, glykossirap, gelatineringsmedel: fruktpektin, citronsaft, timjan 0,02%. Innehåller 50g frukt på 100g. Totalt 62g socker på 100g.
Tillverkas i fabrik där man använder nötter, mjölk och ägg.

Näringsinnehåll

Basmängd
Per 100 g
Energi (kJ)
1091
Energi (kcal)
257
Fett
0 g
Mättat fett
0 g
Kolhydrat
62 g
Sockerarter
59g
Protein
0,8 g
Salt
0,06 g

Produktinformation

Ursprung
Frankrike Frankrike