Kundvagn

Fikon  & Valnöt marmelad Korsika 110 g

Fikon & Valnöt marmelad Korsika 110 g

Artikelnummer
109430
Frågor?
Vid frågor, kontakta oss.
Produkttips
Tipsa en vän om denna produkt
45 kr/st
St

Beskrivning

Korsika Gastronomia har sitt huvudkontor på ön Korsika. Ile de Beauté (skönhetens ö), som ön kallas av fransmännen. Där finns fortfarande orörd natur och nästan ingen industri. Tack vare en exklusiv luft finns det en unik rikedom i fauna och flora. En del av det återfinns i produkterna från Korsika Gastronomia. Det speciella med dessa Korsikanska marmelader är nämligen att använda uteslutande korsikanska ingredienser och arbeta enligt traditionella recept. Korsika Gastrononmia är ett familjeföretag med cirka 25 anställda som grundades 1991 av Charles Antona. Fa. Korsika Gastronomia är ett av få företag som är certifierade enligt den höga standarden enligt ISO 22000 (livsmedelssäkerhet och kvalitetshantering).

Denna marmelad är fantastisk på ostbrickan, fikon- och valnötsmarmeladen är en av de mest kända specialiteterna på Island of Beauty. Extra Corsican Jam Charles Antona Figue och Walnut kommer att förföra dig med sin kombination av både sött och krämig. Perfekt att njuta till fårost.

Innehållsförteckning

Ingredienser: Fikon, råsocker, glykossirap, NÖTTER 3,8%, citronjuice, gelatineringsmedel: fruktpektin.Totalt 50 g frukt på 100 g marmelad. Totalt 62 g socker på 100 g marmelad.Förvaras i kylskåp när den öppnats. Tillverkas i fabrik som använder nötter, mjölk och ägg.

Näringsinnehåll

Basmängd
Per 100 g
Energi (kJ)
1207
Energi (kcal)
285
Fett
3 g
Mättat fett
0,3 g
Kolhydrat
62 g
Sockerarter
59 g
Protein
1,5 g
Salt
0,02 g

Produktinformation

Ursprung
Frankrike Frankrike